Maak indruk na de vakantie, door ineens razendsnel treffende visuele weergaves te maken van vergaderingen of bijeenkomsten. David Sibbet’s boek Visual Meetings biedt handzame stappen om dit zelf te leren doen. Door als het ware een ‘visueel alfabet’ te leren, help je om complexe ideeën snel duidelijk over te brengen. Met praktische tips, oefeningen en […]

Maak indruk na de vakantie, door ineens razendsnel treffende visuele weergaves te maken van vergaderingen of bijeenkomsten.

David Sibbet’s boek Visual Meetings biedt handzame stappen om dit zelf te leren doen. Door als het ware een ‘visueel alfabet’ te leren, help je om complexe ideeën snel duidelijk over te brengen. Met praktische tips, oefeningen en veel voorbeelden. Leuk om samen met de kinderen te oefenen, ook in de vakantie!

Het is verrassend hoeveel een paar simpele tekeningen toevoegen aan het verhelderen van concepten. En daarmee aan de effectiviteit van bijeenkomsten.
Hier vind je het boek op Managementboek. 

print dit artikel
About the author

Wendy Nieuwland is een van de partners van Gewoon aan de slag en mede auteur van het boek ‘Veranderen 3.0 - zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit.’

Leave a Reply

inschrijven