Tips over organisatieverandering? Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en krijg een gratis hoofdstuk uit Verandering 3.0

AANSLUITEN BIJ DE PRAKTIJK VAN JULLIE ORGANISATIE

Wij helpen je om duurzame verandering te realiseren.

Dat vraagt om een systemische benadering, waarbij het eigenaarschap bij jullie ligt en blijft. Door verandering van binnenuit te ontwikkelen naar een gezamenlijke gewenste uitkomst. Wij noemen dat Veranderen 3.0.

Zo helpen we jouw verandering op weg

De aanpak voor een verandering van binnenuit hangt uiteraard af van jullie specifieke situatie en de verandervraag. Of en hoe we daaraan kunnen bijdragen onderzoeken we dan ook samen. Grofweg bieden we drie typen ondersteuning aan: samen met jullie op het veld, een stevige basis leggen met een onderzoek of ondersteunend op de achtergrond:

Samen met jullie aan de slag

wij staan naast jullie

We gaan in jullie organisatie met en voor jullie aan de slag. We helpen jullie de gewenste ontwikkeling in kaart te brengen, te vertalen in een praktische aanpak en onderweg steeds te leren en bijstellen op basis van de ervaringen.

Wij ontwerpen en begeleiden interventies, totdat jullie het zelf kunnen overpakken. 

Lees meer over: 

Een stevige basis leggen

wij geven inzicht in patronen

Soms is het nodig om eerst een stevig, gedeeld uitgangspunt te hebben van wat er nu is en wat er leeft. Omdat de beelden en patronen in de organisatie bepalend zijn voor waar kansen en beperkingen liggen. 

Wij gebruiken twee unieke onderzoeksvormen, die heel dicht blijven bij jullie praktijk en meteen in actie zetten. 

Lees meer over:

Op de achtergrond

'pick our brains' (maar doe het zelf)

Jullie zijn en blijven degenen die het in de organisatie doen. Maar daarvoor kun je af en toe wel wat reflectie of inspiratie gebruiken. 

Wij helpen jullie door te spiegelen of specifieke thema’s uit te diepen, zonder dat we zelf meedoen in jullie organisatie. Daarmee kunnen jullie zelf verder prima uit de voeten. 

Lees meer over: