Tips over organisatieverandering? Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en krijg een gratis hoofdstuk uit Verandering 3.0

Met de ondertitel: ‘A playbook for Innovators, Rulebrakers, and Changemakers’ laten de auteurs zien waar ze voor staan. Het boek staat boordevol leuke, creatieve manieren om met innovatie om te gaan. Van werkvormen om een container begrip af te brokkelen tot de essentie, tot aanpakken om groepen te laten reflecteren op hun handelen en het […]

Met de ondertitel: ‘A playbook for Innovators, Rulebrakers, and Changemakers’ laten de auteurs zien waar ze voor staan. Het boek staat boordevol leuke, creatieve manieren om met innovatie om te gaan. Van werkvormen om een container begrip af te brokkelen tot de essentie, tot aanpakken om groepen te laten reflecteren op hun handelen en het effect ervan.

We maken zelf met enige regelmaat gebruik van dit boek om ons te laten inspireren. Meestal maken we er dan weer onze eigen variant van. Die we anders wellicht nooit verzonnen hadden.

Goed en nuttig om in je boekenkast te hebben staan, af en toe eens in te snuffelen en iets uit te proberen. Zowel voor leidinggevenden, projectmanagers als voor trainers en facilitators.

Hier vind je dit boek (NL en Eng) op managementboek.

print dit artikel

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.