Tips over organisatieverandering? Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en krijg een gratis hoofdstuk uit Verandering 3.0

Innovations in NLP

Eindelijk een boek waarin enkele recente innovaties in het traditionele NLP model worden weergegeven. Waaronder een hoofdstuk over Clean Language (Zuiver Communiceren) en de innovatieve Clean Language community. Andere modellen die worden beschreven zijn bijvoorbeeld LAB Profiles – decoderen van taal en gedrag(Shelle Rose Charvet), het ontwikkelen van een Coaching Mindset (Michael Hall), Success Factor Modelling: […]

Eindelijk een boek waarin enkele recente innovaties in het traditionele NLP model worden weergegeven. Waaronder een hoofdstuk over Clean Language (Zuiver Communiceren) en de innovatieve Clean Language community.

Andere modellen die worden beschreven zijn bijvoorbeeld LAB Profiles – decoderen van taal en gedrag(Shelle Rose Charvet), het ontwikkelen van een Coaching Mindset (Michael Hall), Success Factor Modelling: The Secrets of Entrepreneurial Leadership (Martin Roberts)  en The Well Formed Problem: A New Model for Managing Change in Business.

Het boek is samengesteld door Shelle Rose Charvet, die tijdens de Clean Language Conference in Londen (2012) ook de uitdaging aanging om in een live demo haar aanpak met LAB Profiling te laten bekijken door de ogen van de ontwikkelaars van Clean Language: Penny Tompkins en James Lawley. Wat aantoont hoezeer zij inderdaad op zoek is naar innovatie en zich hiervoor openstelt.

Hier vind je dit boek op Bol.com

print dit artikel

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.