Heerlijk praktisch en uiteraard positief boekje over de kracht van positiviteit in het dagelijks werk en leven. Nadat ‘de Geluksman’ Chiel van der Linden al zijn eenvoudige tips over ‘hoe je geluk dagelijks doet’ deelde, gaat hij nu samen met ervaren CEO Bert van Dam verder in organisaties. Om het enorme potentieel aan te boren […]

Heerlijk praktisch en uiteraard positief boekje over de kracht van positiviteit in het dagelijks werk en leven. Nadat ‘de Geluksman’ Chiel van der Linden al zijn eenvoudige tips over ‘hoe je geluk dagelijks doet’ deelde, gaat hij nu samen met ervaren CEO Bert van Dam verder in organisaties. Om het enorme potentieel aan te boren dat ontstaat wanneer er simpelweg wat meer ‘Vitamine P(ositiviteit)’ in omloop is.

Het vertrekpunt van focus op positiviteit past natuurlijk prachtig bij onze overtuiging dat alleen al met Uitkomsgericht Werken, zeker aangevuld met het verstevigen van veranderingen die al wél plaatsvinden, er meer beweging ontstaat dan met het ‘oplossen van problemen’. Hoewel wij het ook van belang vinden om realistisch te blijven kijken naar wat nog niet werkt, delen we dat de positieve kanten in organisaties (in verandering of niet) in de regel onderbelicht zijn.

Tijd dus voor wat meer Vitamine P! Check ook de bijbehorende app HappyWe, om positiviteit in de aandacht te houden. Een app die ook toe te passen is in organisatieontwikkeling of -verandering. Weten hoe? Neem even contact op.

Het boekje is vrij te downloaden, of aan te schaffen via Multiplyhappiness.nl.

print dit artikel
About the author

Wendy Nieuwland is een van de partners van Gewoon aan de slag en mede auteur van het boek ‘Veranderen 3.0 - zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit.’

Leave a Reply

inschrijven