Het lijken twee tegenpolen: Power en Love. En deels zijn het dat ook. Met allebei hun unieke krachten, en hun unieke levensgrote valkuilen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren zul je de ene makkelijker kunnen zien dan de andere. De echte kracht ontstaat wanneer je niet werkt in termen van Power OF Love, maar Power EN […]

Het lijken twee tegenpolen: Power en Love. En deels zijn het dat ook. Met allebei hun unieke krachten, en hun unieke levensgrote valkuilen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren zul je de ene makkelijker kunnen zien dan de andere.

De echte kracht ontstaat wanneer je niet werkt in termen van Power OF Love, maar Power EN Love. Dat is waar dit boek over gaat. Ook over de zoektocht naar de balans. En zelfs de vraag of echte balans wel bestaat, of dat het meer een kwestie is van blijven balanceren tussen de twee. Met een sterk ontwikkelde, eerlijke zelfreflectie op dit thema als basis. Want pas als je weet waar je zelf geneigd bent om uit de bocht te vliegen, kun je tijdig bijsturen.

De verhalen over waar Adam Kahane dit principe van Power AND Love toepast zijn prachtig en inspirerend en zetten aan tot geloof in dat er veel meer mogelijk is dan we denken. Vooral omdat hij ook oprecht is over waar het balanceren hem zelf ook niet lukte. Geen receptenboek dus weer, wel een boek met stof tot nadenken en op je eigen situatie toe te passen. In de traditie van het ‘en-en’ denken waar wij ook van overtuigd zijn.

Het boek is onder meer te koop via Managementboek.nl.

print dit artikel
About the author

Wendy Nieuwland is een van de partners van Gewoon aan de slag en mede auteur van het boek ‘Veranderen 3.0 - zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit.’

Leave a Reply

inschrijven