Zuiver Communiceren in de Waterwereld

Annemiek van Helsdingen schreef samen met Corné Nijburg van het Watergovernance Centre een artikel over Zuiver Communiceren in de watersector. Een artikel dat ingaat op de  succesvolle ervaringen van zuiver communiceren tijdens evaluaties en „brugateliers‟ van het impulsprogramma Leven met Water. „De methodiek van Zuiver Communiceren brengt resultaten naar boven die je anders niet had gehad. […]

Annemiek van Helsdingen schreef samen met Corné Nijburg van het Watergovernance Centre een artikel over Zuiver Communiceren in de watersector.

Een artikel dat ingaat op de  succesvolle ervaringen van zuiver communiceren tijdens evaluaties en „brugateliers‟ van het impulsprogramma Leven met Water.

„De methodiek van Zuiver Communiceren brengt resultaten naar boven die je anders niet had gehad. Het is je eigen verhaal en voelt dus ook de behoefte om hier zelf iets mee te gaan doen. Deze methode is ook binnen de technische wereld van het waterbeheer veel breder toepasbaar en productief. De methode blijkt dus helemaal niet zweverig te zijn en bijzonder geschikt voor trajecten waarbij de evaluatie moet leiden om tot actie over te gaan.”

Lees het volledige artikel door op onderstaande link te klikken:

Zuiver communiceren in de watersector_Corne Nijburg en Annemiek van Helsdingen

 

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven