Een gedegen en praktisch boek van onze Engelse collega’s Lynne Cooper en Mariette Castellino. Het boek biedt een eenvoudig en zeer effectief vijfstappen model voor coaching. Snel, doeltreffend en zonder al te veel moeite help je anderen om hun gewenste uitkomsten te realiseren. Lynne en Mariette hebben een slimme selectie gemaakt uit het rijke aanbod […]

Een gedegen en praktisch boek van onze Engelse collega’s Lynne Cooper en Mariette Castellino.

Het boek biedt een eenvoudig en zeer effectief vijfstappen model voor coaching. Snel, doeltreffend en zonder al te veel moeite help je anderen om hun gewenste uitkomsten te realiseren.

Lynne en Mariette hebben een slimme selectie gemaakt uit het rijke aanbod van Clean Language (Zuiver Communiceren) om te komen tot dit krachtige en eenvoudige model.  Een aanrader als je  je prestaties wilt verbeteren als coach of leidinggevende.

Het boek is heel toegankelijk en overzichtelijk geschreven, met voorbeelden en oefeningen die de theorie tot leven brengen.

Zowel jij zelf als de mensen in je team zullen snel merken dat je kwaliteiten enorm verbeteren als je de stappen uit dit boek consequent toepast.

Hier vind je dit boek op Bol.com

 

Op onze kennisbank kun je gratis de Nederlandse vertaling van het volledige Five-Minute Coach raamwerk downloaden.

 

 

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven