Wat je ziet, doe je zelf – Zeven wegwijzers voor natuurlijk leiderschap – Margon van Toor, Erna ter Weele

Onze collega’s Margon van Toor en Erna ter Weele hebben een prachtig boek gemaakt over natuurlijk leiderschap. Het geeft je wegwijzers voor hoe je hier invulling aan kunt geven, op een manier die heel mooi past bij de principes van Veranderen 3.0. Niet geheel toevallig, want we delen veel van dezelfde basis in hoe we […]

Onze collega’s Margon van Toor en Erna ter Weele hebben een prachtig boek gemaakt over natuurlijk leiderschap. Het geeft je wegwijzers voor hoe je hier invulling aan kunt geven, op een manier die heel mooi past bij de principes van Veranderen 3.0. Niet geheel toevallig, want we delen veel van dezelfde basis in hoe we kijken naar organisaties en mensen.

Wat Erna en Margon doen, is de focus helemaal leggen op jouw rol als leider.

Leiderschap gaat over wie jij van nature bent; daarom hebben ze het ‘Natuurlijk Leiderschap’ genoemd. Wat is jouw vermogen om anderen te betrekken bij het behalen van resultaten? Welke kracht zet je daarvoor in, en waarvoor heb je juist anderen nodig? Het antwoord op die vragen wordt gevormd door wie jij bent, wat je tegenkomt op jouw levenspad en hoe jij je daarin verder ontwikkelt. Als natuurlijke leider ga je een open en constructieve dialoog aan om de verbinding te leggen tussen jou, het team, de organisatie en de doelen die jullie wensen te bereiken.

Verkrijgbaar via Managementboek

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven