Camino- Leadership notes on the road – Leandro Herrero

Dagelijks (!) publiceert Leandro Herrero een ‘daily thougt’ die meer dan eens aan het denken zetten over verandering en leiderschap. Zoals hij zelf zegt, begon hij het blog ooit als een manier om met zichzelf in gesprek te gaan. Vele, vele dagelijkse gedachten verder, heeft hij een selectie gebundeld in dit boek: Camino. Camino, de […]

Boek Camino LEADERSHIP NOTES ON THE ROAD-Leandro Herrero

Dagelijks (!) publiceert Leandro Herrero een ‘daily thougt’ die meer dan eens aan het denken zetten over verandering en leiderschap. Zoals hij zelf zegt, begon hij het blog ooit als een manier om met zichzelf in gesprek te gaan.

Vele, vele dagelijkse gedachten verder, heeft hij een selectie gebundeld in dit boek: Camino. Camino, de weg in het Spaans, omdat Herrero overtuigd is dat leiderschap iets is dat zich continu evolueert. Niemand is ooit een leider. Er een worden is de kweeste, maar we bereiken nooit de bestemming, stelt hij. Ons karakter wordt continu gevormd door plaatsen en reizen, ontmoetingen en ervaringen. Onze voetstappen zijn onze acties. De enige test is wat we achterlaten.

Het boek is te bestellen via www.caminoleaders.com

print dit artikel

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

inschrijven