Verwaarloosde Organisaties: Introductie van een nieuw concept voor organisatieprofessionals

Door de Orde van organisatieadviseurs bekroond tot Boek van het jaar 2012. Auteur: Joost Kampen Je bent het vast wel tegengekomen: een verwaarloosde organisatie. Dit is een organisatie waar het langdurig ontbreekt aan sturing en begeleiding. De relatie tussen leiding en medewerkers is ernstig verstoord of zelfs verbroken. In dit boek worden de oorzaken van het […]

Door de Orde van organisatieadviseurs bekroond tot Boek van het jaar 2012.

Auteur: Joost Kampen

Je bent het vast wel tegengekomen: een verwaarloosde organisatie.

Dit is een organisatie waar het langdurig ontbreekt a9789013123333-240x300an sturing en begeleiding. De relatie tussen leiding en medewerkers is ernstig verstoord of zelfs verbroken.

In dit boek worden de oorzaken van het vastlopen van organisaties onderzocht. Maar ook wat de kenmerken van een verwaarloosde organisatie zijn en hoe kun je hier toch verandering in gang zetten? Hoe geef je als manager je rol vorm in zo’n organisatie en wat zijn de valkuilen als extern adviseur?

Verwaarlozing komt vaker voor dan we denken en vergt een benadering die afwijkt van het bekende. Dit boek is daarom een must have voor alle organisatieprofessionals die te maken kunnen krijgen met het verschijnsel van de verwaarloosde organisatie.

Je kunt het boek bestellen via Managementboek.

print dit artikel
About the author

Maaike Nooitgedagt is een van de partners van Gewoon aan de slag en mede auteur van het boek ‘Veranderen 3.0 - zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit.’

Leave a Reply

inschrijven