Clean language in the classroom

Verbeter de resultaten & zelfredzaamheid in het klaslokaal met dit praktische boek. Julie McCracken laat leraren & onderwijzers zien hoe je – zelfs met stap voor stap instructies – een effectieve en ondersteunende leeromgeving creëert. Julie is een van de meest inspirerende onderwijzers die wij kennen. Met haar verhalen, die ze ook in dit boek uitgebreid vertelt, […]

Verbeter de resultaten & zelfredzaamheid in het klaslokaal met dit praktische boek. Julie McCracken laat leraren & onderwijzers zien hoe je – zelfs met stap voor stap instructies – een effectieve en ondersteunende leeromgeving creëert.

Julie is een van de meest inspirerende onderwijzers die wij kennen. Met haar verhalen, die ze ook in dit boek uitgebreid vertelt, weet ze iedereen te vangen. Haar soms wild lijkende ideeën worden ineens zo logisch als zij ze vertelt! Als je vanuit de bril van ‘zuiver’ ontwikkelen en vertrouwen in de potentie van anderen naar het onderwijs kijkt, kun je niet veel anders dan doen wat Julie doet: de kinderen, samen met de leerkracht, hun eigen omgeving laten inrichten en hun eigen leerpaden ontwikkelen.

Prachtig! Een absolute must-read voor iedereen die in het onderwijs werkt of er anderszins invloed op heeft .

Bekijk het boek op bol.comIMG_0535

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven