Tips over organisatieverandering? Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en krijg een gratis hoofdstuk uit Verandering 3.0

Ondertussen in de organisatie

‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans’ zong John Lennon. En in feite is dat ook precies wat mensen in organisaties overkomt. Organisaties ontwikkelen zich terwijl het management plannen maakt. Terwijl medewerkers aan het werk zijn, bedenken anderen plannen voor hoe het anders moet. Een absolute aanrader voor managers, facilitatoren, […]

‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans’ zong John Lennon. En in feite is dat ook precies wat mensen in organisaties overkomt. Organisaties ontwikkelen zich terwijl het management plannen maakt. Terwijl medewerkers aan het werk zijn, bedenken anderen plannen voor hoe het anders moet.

Een absolute aanrader voor managers, facilitatoren, medewerkers, directeuren.

Met een titel waar wij stiekem heel jaloers op zijn. Het beschrijft precies waar wat ons betreft verandering plaatsvindt: in de lagen ‘onder’ ons gedrag en ’tussen’ mensen. En dan ook nog eens in de ‘ondertussen’ tijd, de liminale fase, terwijl ‘ondertussen’ ergens anders mooie plannen worden gemaakt.

Jammer wel dat het vooral beschrijft wat er allemaal niet kan, en weinig aandacht besteedt aan wat je dan wel kunt doen als je snapt hoe dit allemaal werkt.

Je kan het boek hier bestellen op Managementboek.

Ondertussen in de organisatie

print dit artikel

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.