‘Wat lever je toch fantastische resultaten! (had ik ook wel verwacht uiteraard)’

Opdrachtgever: Frank van der Heide, afdelingshoofd bij ICTS (UvA/HvA)

Wat lever je toch fantastische resultaten! (had ik ook wel verwacht uiteraard ).  Zoals je weet had ik vooraf even de zorg of dit wel de juiste manier was in deze samenstelling, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat we het zo doorgezet hebben. De uitwerking spreekt voor zich (ik […]

Opdrachtgever: Frank van der Heide, afdelingshoofd bij ICTS (UvA/HvA)

Wat lever je toch fantastische resultaten! (had ik ook wel verwacht uiteraard ).  Zoals je weet had ik vooraf even de zorg of dit wel de juiste manier was in deze samenstelling, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat we het zo doorgezet hebben. De uitwerking spreekt voor zich (ik […]

Wat lever je toch fantastische resultaten! (had ik ook wel verwacht uiteraard ).  Zoals je weet had ik vooraf even de zorg of dit wel de juiste manier was in deze samenstelling, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat we het zo doorgezet hebben. De uitwerking spreekt voor zich (ik kan hem zo 1-op-1 overnemen, zonder er ook maar een woord in te veranderen en dat is super fijn). Dank je ook voor de plezierige wijze waarop je ons begeleid hebt gisteren. We hebben een goede passende vorm gevonden waarin iedereen zich heeft kunnen vinden (zelfs de soms notoire ‘mopperkonten’).


Lees hier meer klantervaringen

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven