YOU MAKE IT WORK! – gastblog 1%Club

Gastblog door Anne Marinussen, werkzaam voor de 1%Club

 

YOU MAKE IT WORK!

1% Training naar 100% Zuivere Communicatie!

 

Krachtig Vragen leren Stellen? … Op een zuivere manier? … Pfhoee! Dit wordt een leuke nieuwe uitdaging!

 

Wij werden als 1%CLUB benaderd door Gewoon aan de Slag: zij wilden graag hun kennis met ons delen en ons een tweedaagse training Zuiver Communiceren aanbieden. Toen wij op de website gingen kijken en concepten tegenkwamen als: ENERGIE, CREATIVITEIT, HELDERHEID en INNOVATIE, wisten wij dat Gewoon aan de Slag en 1%CLUB bij elkaar zouden passen!

 

1%CLUB is het online platform dat mensen met slimme ideeën verbindt met mensen, kennis en geld wereldwijd. 1%CLUB werkt, net als Gewoon aan de slag, vanuit goede ideeën en duurzame oplossingen. Goede match dus!

Dan de training:
Het was een bijzondere ervaring; een typische eye-opener. Ik kwam er direct achter hoe ik, als ‘open-minded, betrokken en geïnteresseerd persoon’, continue mijn eigen visies, ideeën en interesses reflecteer in de vragen die ik stel aan anderen. Confronterend! Maar fijn dat er direct een concrete oplossing voor mij klaar lag: 10 Krachtige Vragen waarmee ik Zuiver kan Communiceren.

 

Het was tijdens deze 2 dagen training heel mooi om te zien hoe je een ander kan leiden door zijn/haar gedachten om er achter te komen wat deze persoon zou willen dat er gaat gebeuren. Heel nuttig om direct binnen onze eigen organisatie toe te passen:

 

Bij de samenwerking met bedrijven of project-eigenaren is het natuurlijk heel belangrijk voor onze facilitators om erachter te komen wat voor deze partijen de gewenste uitkomst van de samenwerking is.

 

Vervolgens kunnen wij kijken of dit matcht met onze eigen verwachtingen en hoe we daar samen op een creatieve manier invulling aan kunnen geven.

 

Deze training vergde een open blik, het achterlaten van oude gewoontes en loslaten van eigen percepties… En nu levert het mij een hoop nieuwe energie, tijd en een frisse blik op!

——————————————————

Anne Marinussen werkt voor de 1%CLUBde internationale marktplaats die slimme ontwikkelingsprojecten koppelt aan mensen, geld en kennis.

 

 

Vind je dit artikel interessant? Laat het weten reageer of abonneer je op de RSS feed.

Laat wat van je horen

*