Veranderen 3.0 voor jouw organisatie

Veranderen 3.0

Een natuurlijk antwoord op mislukte organisatieverandering.

Teveel verandertrajecten in organisaties mislukken. De plannen waren prachtig, maar het is nooit echt tot leven gekomen. Mensen vallen weer terug in de oude vertrouwde patronen. Komt je bekend voor?

Kan het dan wel, succesvolle verandertrajecten? Die wél opleveren waarvoor ze bedoeld zijn? Verandertrajecten waarbij je achteraf denkt: ‘Waarom deden we dit niet altijd al?’

Ja, het kan. Als je niet probeert veranderingen te managen, te beheersen dus, maar gebruik maakt van hoe mensen van nature veranderen. Dat proces faciliteren is waar veranderen 3.0 over gaat. Zodat een verandering vanuit je organisatie zelf ontstaat. Van binnenuit.

Geen draagvlak creëren voor iets wat eigenlijk al bedacht is, maar samen bouwen. Zodat de nieuwe situatie vanzelfsprekend wordt voor iedereen. Borging in het proces, niet achteraf nog even.

Wij werken met jou en je organisatie aan nieuwe betekenissen en werkwijzen. Dwars door de organisatie heen. We verbinden top-down én bottom-up. We verbinden inhoud en proces. We verbinden de stip op de horizon en dagelijkse praktijk. We verbinden de verschillende beelden in de organisatie. Zo maken jullie maken de verandering samen. Een verandering die doorgaat, ook nadat wij allang weer weg zijn.

Dat noemen wij duurzame verandering. Door een 3.0 aanpak.

Lees hier verder over wat Veranderen 3.0 inhoudt.

Ook voor jou?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.