Tedx Caitlin Walker

De eerste stappen van Clean Language, Zuiver Communiceren, op weg naar het grote TED toneel. Caitlin Walker, een van onze collega’s in de UK, vertelt op de TEDxMerseyside over de kracht van het vragen van Clean Questions, in Nederland Verhelderende Vragen genoemd.

 

 

Aan de hand van praktische toepassingen maakt ze inzichtelijk hoe krachtig de vragen werken en hoeveel ze verhelderen over de interactie binnen een groep.

 

Caitlin’s werkterrein varieert tussen moeilijk opvoedbare jongeren en de organisatie-ontwikkeling van dezelfde Liverpool John Moores University als waar de TEDx plaatsvindt.

 

Een inspirerend verhaal van een van de meest ervaren Clean Facilitators in de wereld op dit moment. Die ook laat zien hoe zij op een verre van softe manier werkt met metaforen!

 

 

 

 

 

Vind je dit artikel interessant? Laat het weten reageer of abonneer je op de RSS feed.
Over Wendy Nieuwland

Wendy Nieuwland is een van de partners van Gewoon aan de slag. Ze begeleidt veranderingen in organisaties vanuit een systemische aanpak.

Wendy schreef samen met Maaike Nooitgedagt het boek ‘Veranderen 3.0. Zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit’. Te bestellen via de website of direct op managementboek.nl.

Laat wat van je horen

*