Masterclasses Veranderen 3.0

Wat is veranderen 3.0?
Waarom zouden wij op een 3.0 manier willen of zelfs moeten veranderen?
Hoe begin ik met een Verandering op een 3.0 manier?
Kan iedereen Veranderen volgens de 3.0 benadering?

Om op dit soort vragen in korte tijd een antwoord te geven, om jou en je mensen aan het denken te zetten over je eigen verandervragen vanuit een 3.0 perspectief, hebben we enkele masterclasses opgezet. Van heel laagdrempelig – echt een eerste introductie – tot een uitgebreide workshop van een halve dag.

Natuurlijk kunnen we ook een masterclass op maat voor je maken. Neem dan contact met ons op, dan overleggen we over jullie wensen en onze mogelijkheden.

Wil je de diepte in met Veranderen 3.0? Je de finesses van het toepassen van de zeven essentiële principes en bijbehorende houding eigen maken? Informeer dan naar de Leergang Veranderen 3.0.
Voor adviseurs bestaat tevens de Masterclass Zuiver Adviseren om te leren werken met de grondhouding die nodig is voor het echt van binnenuit laten ontstaan van verandering.

Veranderen 3.0 in 45 minuten

In deze masterclass laten we je in sneltreinvaart het verschil tussen Veranderen 1.0, 2.0 en 3.0 ervaren. Inclusief het effect dat deze aanpakken hebben op jou. Jij staat hierbij eerst even in de schoenen van degene die geacht wordt te veranderen.

Je komt hiermee in aanraking met de voordelen en beperkingen van de drie benaderingen en ervaart waarom voor duurzame verandering een 3.0 aanpak het meeste soelaas biedt.

We bespreken in een notendop de werkwijze van een 3.0 aanpak en je ziet de zeven essentiële principes voorbij komen, als ook de eisen die zo’n aanpak stelt aan de ‘veranderaar’.

Deelnemers van deze lichtvoetige masterclass geven aan ‘verrijkt naar buiten te gaan’, ‘weer aan het denken gezet’ te zijn en ondanks de beperkte tijd er ‘meteen mee aan de slag’ te willen.

van1naar3

Veranderen 3.0 in 2 – 4 uur

In deze masterclass ga je vooral zelf aan de slag met de drie veranderaanpakken: 1.0, 2.0 en 3.0. Je ervaart hoe het werkt, zowel als ‘veranderaar’ als ‘degene die geacht wordt te veranderen’. Daarmee merk je ook meer van hoe subtiel de verschillen soms zijn, en hoe lastig het nog is om echt vanuit een 3.0 aanpak te werken. Je merkt aan den lijve wat het van je vraagt. Maar ook wat voor verschil het maakt aan de ‘ontvangende’ kant.

Daarmee beklijft het gedachtegoed nog meer dan bij de kortere variant. Hoe langer de masterclass is, hoe meer tijd er ook is om met jullie eigen veranderopgaves aan de slag te gaan. En om enkele van de zeven essentiële principes van Veranderen 3.0 meer in de diepte uit te werken.

Voor wie zijn deze masterclasses?

We verzorgen deze masterclasses op aanvraag. Bij congressen en evenementen, maar ook binnen opleidingen en in-company.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

boek_banner_paarse lettersBestel nu ook ons boek Veranderen 3.0 hier!