Bestel 10 boeken voor je organisatie, en krijg een gratis sessie

Portfolio-image-GADS-930x500

Wanneer je een verandertraject wil starten, en mensen inhuurt, kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. Je wilt natuurlijk wel dat het klikt, en dat de begeleiding is wat je zoekt als organisatie.

Na een paar try-outs merkten we dat het volgende goed werkte.

Een aantal organisaties bestelden een groot aantal van ons boek Veranderen 3.0, om het te verspreiden onder leidinggevenden. Als extraatje verzorgden wij een korte lunch-sessie, om de praktijk te laten zien van Veranderen 3.0. Vrijblijvend. Het werden interessante lunches, met vruchtbare discussies, waarbij zowel team als leidinggevenden met elkaar in gesprek ging. Een deelnemer aan deze Veranderen 3.0 sessie van het VWS zie hierover:

 

 “Jullie zijn goed, nuchter, zonder allerlei theorietjes, geven heldere reflecties, zijn concreet en maken het mensen niet te makkelijk. “

Portfolio-image-GADS-930x500

Daarom bedachten we het volgende:

Wanneer je 10 boeken bij ons bestelt, krijg je van ons een korte sessie tijdens de lunch. Met het team en de leidinggevende.

Schermafdruk 2016-05-02 13.53.13

Op deze manier, is onze ervaring, proef je live aan de verandering die je wilt gaan maken, hoe dit eruit ziet met Veranderen 3.0, en kun je met zijn allen hierover in gesprek raken.
Zo komt meteen het eigenaarschap van de verandering op een luchtige en prettige manier bij het hele team terecht.

Via onderstaand formulier kun je je hiervoor opgeven.
Tot de eerstvolgende Veranderen 3.0 lunch!

Ja, ik bestel 10 boeken 'Veranderen 3.0' en krijg een gratis lunchsessie