Associates Gewoon aan de slag

Naast de twee partners van Gewoon aan de slag, werken we intensief samen met andere professionals die onze kernwaarden delen. Associates en samenwerkingspartners die natuurlijk ook hun eigen expertise en eigenheid inbrengen.

Onze freelance office manager is Julia Ruijter

Julia zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom Gewoon aan de slag goed geregeld is.
Wanneer je contact met ons opneemt kom je bij haar terecht.

Julia Ruijter

 

 

 

 

 

 

De vaste associates

 

Michael Oskam

Michael Oskam

Michael is een veranderfacilitator met een systemische kijk en werkwijze. Gedreven om ontwikkeling en verandering in organisaties echt ‘vanuit de organisatie zelf’ te laten ontstaan. Heeft een bijna heilig geloof in eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap, zonder daarbij de complexiteit van een verandering teniet te doen.

Kijkt met verwondering naar het systeem dat mensen gezamenlijk hebben gecreëerd en behoudt hierbij de mildheid van de organisatiepsycholoog. Traditioneel in het gewicht dat hij in verandertrajecten toekent aan de rol van directie en leidinggevenden. Onconventioneel in de wijze waarop hij dit gewicht aan hen kenbaar maakt.

Michael is conceptueel sterk, betrokken, betrouwbaar en zorgvuldig. Laagdrempelig in het contact, sensitief met humor en een kwinkslag. Gericht op pragmatische oplossingen die ander gedrag mogelijk maken.
Michael is associate vanuit zijn eigen bureau Oskam Organisatieadvies.

Hedi Visscher

Hedi Visscher

Hedi is gefascineerd door situaties waarin mensen positieve intenties hebben om (samen) iets te bereiken – en het desondanks niet lukt. Blijkbaar is ‘dingen anders doen’ nog niet zo eenvoudig.

Ze werkte als internationaal marketing & sales manager waarvoor ze de hele wereld afreisde.

Als veranderfacilitator begeleidt ze personen, teams en organisaties te ontdekken waar ze naartoe willen en hoe ze daar kunnen komen.
Belangrijk in haar werk is waardering voor en acceptatie van wat er is’.

Ze werkt vanuit haar eigen bureau Catalyst Consult samen met Gewoon aan de Slag omdat ze zich herkent in hun waarderende, ontdekkende en no-nonsense aanpak. En omdat er gewoon heel veel gelachen wordt. Hedi creëert een veilige ruimte en nodigt met moed en humor uit om zelf op onderzoek te gaan.

Rob Vermeulen

Rob Vermeulen

Al vele jaren richt Rob zich met plezier op het ontwikkelen en begeleiden van medewerkers en managers, teams en organisaties. Hij geniet van de mensen met wie hij werkt: hun ontwikkeling en het commitment aan zichzelf. Hij beschouwt de mens als de belangrijkste schakel in het succesvol maken van organisaties.

Oprechte aandacht voor wat er speelt, begrip voor belangen van anderen, werken met een doel voor ogen en het onuitgesprokene bespreekbaar maken zijn dan ook kenmerkend voor zijn stijl van werken.

Rob werkt als coach, mediator, trainer en teambuilder.

Hij werkt vanuit zijn bureau Rob Vermeulen teamwork & coaching samen met Gewoon aan de slag omdat we ongeveer vanuit eenzelfde invalshoek werken aan het duurzaam ontwikkelen van mensen en organisaties, onze verschillen juist inspirerend en versterkend zijn en het een bijzondere fijne én professionele groep mensen is.

Annette Meulmeester

Annette Meulmeester

Annette Meulmeester

Samen met haar klanten streeft Annette naar het verhogen van het welzijn in organisaties. Ze werkt vanuit de overtuiging dat wezenlijke verandering altijd ontstaat van binnenuit en vorm krijgt in de interactie tussen mensen.

Annette faciliteert veranderprocessen in organisaties en is actief als (team)coach en docent/trainer op het gebied van leiderschap en groepsdynamica. In haar werk helpt ze haar klanten hun huidige realiteit te verbinden met hun ambities en oog te hebben voor zowel de rationele als emotionele kant van veranderen.

Annette is mede eigenaar van Scafander Consultancy en Coaching en werkt vanuit een gedeelde passie en visie op veranderen al jaren met veel plezier in verschillende opdrachten samen met de partners van Gewoon aan de Slag

Annelies Straub

Gewoon_adSlag_A.Straub_LowRes500

Annelies Straub

Annelies is een verander- facilitator met een systemische kijk –en werkwijze. Gedreven om verandering in organisaties van binnenuit te laten ontstaan. Handelt vanuit de overtuiging dat een gezamenlijk doel en eigenaarschap cruciaal zijn in verandertrajecten. Annelies vindt het belangrijk dat alles wat er toe doet op tafel mag komen en er ook komt. Ze heeft toegevoegde waarde in systemen waar zaken doorbroken moeten worden.

Wat Annelies kenmerkt is dat ze sterk is in het verbinden (mensen, inhoud en processen). Ze weet denkkracht en sensitiviteit te combineren. Een belangrijke drijfveer is haar belangstelling voor mensen en relaties tussen mensen. Ze werkt hierbij o.a. graag met de Management Drives. Annelies is van nature nieuwsgierig en wil graag situaties en gebeurtenissen doorgronden en patronen ontdekken. Is vindingrijk, betrokken, resultaatgericht en een teamplayer.

Annelies werkt graag met Gewoon aan de Slag omdat de manier van werken en de principes van veranderen 3.0 naadloos bij bovenstaande aansluiten. En haar ook scherp houden de eigen werkwijze en aannames steeds tegen het licht te blijven houden.

Jacqueline Doomen

Jacqueline Doomen

Jacqueline is een scherpe en heldere procesbegeleider, coach en trainer. Ze heeft een passie voor loopbaanontwikkeling en ze adviseert managers bij mobiliteitsvraagstukken in hun team.

Met haar achtergrond bij de overheid, zorg en commerciële dienstverlening schakelt zij snel tussen verschillende contexten. Jacqueline zorgt graag voor duidelijkheid, onder andere door structuren en processen vorm te geven en hiermee overzicht te creëren.

Haar energieke en vooruitdenkende manier van werken sluit goed aan bij die van Gewoon aan de slag, samenwerkingen gaan dan ook gepaard met veel enthousiasme en plezier. Haar schaterlach is geregeld hoorbaar.

 

 

(Foto’s door Wilmar Boer / Beeldvoerders)

Buitenlandse partners

Partner organisatie in Liverpool, UK: Training Attention

 


Clean Change Company

Partner organisatie in Courbevoie, Frankrijk: LKB Associates