Adviseurs leren veel van Zuiver Communiceren

Resultaten training Zuiver Communiceren voor Adviseurs

“Ik dacht dat ik als communicatie-adviseur alles wel wist over communicatie, deze training heeft het tegendeel bewezen!”
“Deze training zou iedere professional moeten volgen! Onmisbaar voor professioneel adviseren.”

Snel tot de kern komen en WETEN wat iemand bedoelt of beweegt, het verhaal van een klant volledig respecteren terwijl je direct stuurt naar gewenste uitkomsten, tot interventies komen die precies passen in het systeem van je gesprekspartner. We hebben mede op basis van onze eigen ervaringen van de afgelopen zes jaar weer een mooie training gegeven bij een groep intern adviseurs van een woningbouwvereniging. Met mooie resultaten: op álle onderdelen hebben deelnemers zich ontwikkeld.

Een paar voorbeelden:

  • circa 35% verbetering in luisteren en openheid
  • circa 20% verbetering in anderen ondersteunen in het denken
  • toegenomen sensibiliteit voor eigen leer -en ontwikkelpunten
  • alle deelnemers bevelen deze training aan collega- adviseurs aan

We hebben de evaluatieresultaten verwerkt in een Prezi die voor iedereen te bekijken is.

Een quote uit een blog van Opperdiep, die via een van de deelnemers wat materiaal van deze training had gekregen: “Vandaag las ik de syllabus en presentatie door van de training ‘Zuiver communiceren voor adviseurs’. Een onmisbare vaardigheid op een interactieve en inspirerende manier bijgebracht – dat moeten deze twee dagen geweest zijn, werd mij uit de documenten duidelijk.” Zie de hele post.

Nieuwsgierig geworden? Kijk naar de beschrijving van de training. Of neem contact met ons op.

Vind je dit artikel interessant? Laat het weten reageer of abonneer je opRSS feed. Je eigen oproep, per pagina in te stellen.
Over Wendy Nieuwland

Wendy Nieuwland is een van de partners van Gewoon aan de slag. Ze begeleidt veranderingen in organisaties vanuit een systemische aanpak.

Wendy schreef samen met Maaike Nooitgedagt het boek ‘Veranderen 3.0. Zeven essentiële principes voor organisatieverandering van binnenuit’. Te bestellen via de website of direct op managementboek.nl.

Laat wat van je horen

*