Advies achter de schermen

Ben je bezig met een lastig veranderproces waarbij je wel wat ondersteuning kan gebruiken, maar wil je (nog) geen verandertraject of procesbegeleiding in je organisatie? Denk je dat de principes van Veranderen 3.0 je verder kunnen helpen, maar wil je dat zo low-key mogelijk doen?

Dan is Advies achter de schermen wellicht iets voor jou.

Met enige regelmaat spreken we klanten die gewoon af en toe willen sparren over waar ze tegenaan lopen in de verandervragen in hun organisatie. Klanten die zelf aan de slag willen, maar wat meedenkkracht of inspiratie en tips zoeken om dit te doen.New Doc 1_1

Maar ook klanten die best meer ondersteuning binnen de organisatie kunnen gebruiken, maar allerlei redenen hebben om dat (nu nog) niet te doen. Denk aan:

  • “de situatie in de organisatie ligt te gevoelig om er mensen van buiten bij te halen op dit moment”;
  • “het budget staat teveel onder druk, dat kunnen we nu niet verantwoorden”;
  • “ik heb nog onvoldoende helder wat ik er zelf nu eigenlijk mee wil, daarvoor heeft het nog geen zin om een traject te starten”.

Voor al dit soort situaties is Advies achter de schermen een vorm die uitkomst biedt. We denken met je mee, stellen je kritische vragen en geven vanuit onze expertise advies en tips waar je zelf mee verder kunt. Onze rol is achter de schermen, jij bent degene die ermee aan het werk gaat in je eigen organisatie.

Advies achter de schermen bieden we aan in abonnementsvorm.

Je betaalt maandelijks een bedrag van E. 725,- (excl btw) en krijgt daarvoor:

  1. Maandelijks een gesprek van 1,5 uur waarin we met jouw vragen, wensen en observaties aan de slag gaan. We kijken vanuit onze veranderexpertise kritisch mee, stellen jouw rol in het geheel aan de kaak en denken mee in hoe je de volgende stap kunt zetten. Deze gesprekken vinden in principe plaats bij Gewoon aan de slag, achter de schermen.
  2. Tussentijds overleg waar nodig (telefonisch of per mail) tot een max van 4 uur per maand.
  3. Relevante informatie, links, documenten etcetera die je kunnen helpen bij het verder brengen van de gewenste verandering in jouw organisatie.

Aanmelden voor een abonnement op Advies achter de schermen kan via onderstaand formulier of persoonlijk door contact met ons op te nemen.

Wil je nog even overleggen? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor Advies achter de schermen